Elite Hair Istanbul

Haarproducten na haartransplantatie

GRATIS
haaranalyse

Bent u geschikt?

Doe hier de test en ontdek of u geschikt bent voor een haartransplantatie

Na een haartransplantatie begint een periode van herstel. De haarzakjes zijn geplaatst en moeten zich gaan nestelen alvorens ze gaan groeien en u weer een volle bos haar krijgt. Deze eerste dagen na de ingreep zijn dan ook cruciaal voor het uiteindelijke effect van uw transplantatie. Mede daarom krijgen we veel vragen over het gebruik van haarproducten na haartransplantatie. Veel mensen komen hier al mee voordat men naar Turkije afreist. Het korte antwoord voor die mensen is dat Elite Hair Istanbul volledig ontzorgt en u alle producten voor het verzorgen van uw hoofd de eerste weken meegeeft inclusief adviezen voor het verzorgen van het aangedane gebied.

Haar wassen na haartransplantatie

Uw trip naar Turkije bestaat uit 4 dagen en 3 nachten. Op dag 2 wordt uw haar getransplanteerd en op dag 4 gaan we voor het eerst uw haar wassen na haartransplantatie. Zo zorgen we ervoor dat uw hoofdhuid schoon blijft en zo optimaal kan herstellen zonder infecties. Het haar wassen na haartransplantatie dient heel voorzichtig te gebeuren. Anders gaan de wondjes weer open wat een infectierisico met zich meebrengt en het kan het haarzakje beschadigen. Dat is waarom wij u altijd uitgebreid instrueren over het wassen van hoofd en haar tijdens de wasbeurt zodat u het nadien ook zelf thuis kunt doen. Deze manier van wassen blijft u gedurende de eerste week uitvoeren. Daarna kunt u weer wassen zoals u voorheen gewend was.

Welke shampoo na haartransplantatie?

Om de vers geïmplanteerde haarzakjes snel te laten hechten en aan te laten slaan, helpt het om de haarzakjes te voeden. Dit doet u van binnenuit door gezond te eten, niet te roken of te drinken en door uzelf voldoende te hydrateren. Ook krijgt u van ons een aantal producten mee waaronder vitaminepillen en speciale shampoo. Beide zijn er om de haargroei te stimuleren. Door veel vitamines in te nemen en de hoofdhuid te voeden bij het wassen komt de haargroei sneller op gang en krijgt u uiteindelijk een mooier resultaat. Zeker de eerste dagen helpt het om de hoofdhuid goed te voeden met vitaminen en mineralen. Daarom is het van grote invloed welke shampoo na haartransplantatie gebruikt wordt.

Haartransplantatie

Haarspray en gel na haartransplantatie

Uw hoofdhuid moet dus goed gevoed worden tijdens de herstelperiode. Hierdoor blijft de huid goed gehydrateerd en kan het snel herstellen. Bij goed herstel zullen de korstjes die achterblijven als gevolg van de ingreep na ongeveer 10 dagen verdwenen zijn. Wat u beter kunt vermijden in deze periode zijn stoffen die de huid uitdrogen. Dat is bijvoorbeeld ook één van de redenen dat u de zon de eerste dagen moet vermijden. In principe heeft gel niet veel invloed op het haar, maar droogt het wel de hoofdhuid uit. Gebruik daarom geen gel na haartransplantatie gedurende de eerste 2 weken. Haarspray is nog een stukje heftiger hierin, daarom adviseren we om de haarspray voor minstens een maand te laten voor wat het is.

Waarom Elite Hair Istandbul

Haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul

Nederlandse
begeleiding

100% tevredenheids-
garantie

Kosteloos
consult

24/7 ondersteuning
Via WhatsApp

Gecertificeerde
kliniek

Onbeperkt
aantal Grafts

Hoe lang na de haartransplantatie mag ik mijn haar verven?

Uw haar verven na haartransplantatie kan ook de hoofdhuid uitdrogen. Spoeling komt onvermijdelijk in aanraking met de huid en door de chemicaliën die daarin zitten, droogt de huid uit. Probeer aanraking met chemische stoffen dus te vermijden tijdens de eerste weken na een haartransplantatie. Dat is bijvoorbeeld ook de reden dat wij speciaal haarserum, lotion en shampoo meegeven met alleen maar natuurlijke ingrediënten. Zo wordt de aangedane hoofdhuid alleen maar gevoed in plaats van uitgedroogd. Wacht daarom zo lang mogelijk met dingen als haarverf. Haar verven na haartransplantatie kan op z’n vroegst na 6 weken.

Haartransplantatie

Complete nazorg van Elite Hair Istanbul

Wij begrijpen dat u met allerlei vragen zit de eerste weken na een haartransplantatie of al voor de behandeling. Dit zien we dan ook vaak terug bij onze cliënten. Dat is de reden dat wij de nazorg zo compleet mogelijk verzorgen en u hier goed over inlichten. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld uw haar wassen na haartransplantatie of dat wij u alle haarproducten meegeven na behandeling zodat u zich niet afvraagt welke shampoo na haartransplantatie u nodig heeft. Alle benodigdheden worden voor u geregeld. Van nekkussen tot vitaminepillen en van shampoo tot zweetband. Wilt u ook volledig ontzorgd worden? Neem dan contact op met Elite Hair Istanbul!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.