Elite Hair Istanbul

Haartransplantatie inhammen

GRATIS
haaranalyse

Bent u geschikt?

Doe hier de test en ontdek of u geschikt bent voor een haartransplantatie

Omgaan met haaruitval kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor mannen met bijvoorbeeld diepe inhammen of een kalende kruin kan het extra moeilijk zijn om ermee om te gaan, omdat het hun zelfbeeld kan veranderen en hun gevoel van eigenwaarde kan aantasten. Hoewel er een aantal behandelingen tegen haaruitval bestaan, is haartransplantatie een optie die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Als u tips zoekt over hoe u het beste de overgang kunt maken of nieuwsgierig bent naar het proces van haartransplantatie inhammen opvullen, lees dan verder!

Haartransplantatie

Uw inhammen opvullen met een haartransplantatie

Als het om haaruitval gaat, zijn er een heleboel opties mogelijk. U kunt medicijnen proberen, u kunt een pruik of toupet dragen of u kunt voor een operatie kiezen. Maar een optie die u misschien nog niet overwogen hebt, is een haartransplantatie. Hoewel het misschien als een drastische maatregel klinkt, kan een haartransplantatie toch een hele effectieve manier zijn om de haargroei te herstellen. Dit kan helpen om uw inhammen “voller” te maken en u een vollere haardos te geven. En omdat het getransplanteerde haar van uw eigen hoofd komt, zal het overeenkomen met uw natuurlijke kleur en textuur. Een haartransplantatie kan dus een uitstekende manier zijn om uw uiterlijk te verbeteren en uw zelfvertrouwen een extra boost te geven!

Waarom Elite Hair Istandbul

Haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul

Nederlandse
begeleiding

100% tevredenheids-
garantie

Kosteloos
consult

24/7 ondersteuning
Via WhatsApp

Gecertificeerde
kliniek

Onbeperkt
aantal Grafts

Haartransplantatie inhammen: zo werkt het

We begrijpen dat haarverlies voor veel mensen een zeer emotionele kwestie kan zijn. Het maakt niet uit hoe oud u bent, haar is altijd een essentieel onderdeel van uw schoonheid en het gebrek eraan zal de meesten een kwetsbaar gevoel geven over hun uiterlijk. Het vullen van inhammen met een haartransplantatie is niet anders dan het vullen van een andere plek op het hoofd zoals op de kruin. Er zijn verschillende methodes beschikbaar om uw inhammen terug te laten groeien. Door de gewonnen follikels (de wortels van het haar) voor elke patiënt op afzonderlijke plekken te plaatsen, zullen ze in hun gewenste vorm en grootte kunnen groeien.

Tijd om uw inhammen terug te laten groeien

Laat uw inhammen weer groeien! We kennen allemaal dat gevoel wanneer we naar de kapper gaan en onze hoofdhuid plotseling erg koud is. Onze inhammen dienen voor een belangrijk doel: zij helpen onze hoofdhuid warm te houden door de warmte van ons lichaam op te vangen. Bovendien helpen zij onze ogen te beschermen tegen zweet en stof. Merkt u dat u driehoekige kalen plekken krijgt net boven uw slapen? Dit kan een teken zijn van een terugtrekkende haargrens die kan ontstaan als het gevolg van erfelijke kaalheid.

Haartransplantatie

Kosten haartransplantatie inhammen

Haartransplantatie is een medische procedure waarbij haar uit een bepaald deel van het hoofd wordt gehaald en naar een ander deel wordt getransplanteerd. De kosten van haartransplantatie kunnen variëren, afhankelijk van het soort procedure, de hoeveelheid haar die getransplanteerd wordt én de plaats van de transplantatie. Hierbij moet er rekening gehouden worden met het aantal grafts (groepjes haarzakjes) die gewenst zijn.

Hoeveel grafts heb ik nodig voor inhammen?

Het aantal grafts dat u nodig heeft voor een operatie hangt af van de grootte en de vorm van het gebied. In het algemeen zullen kleinere kalende gebieden minder grafts nodig hebben, terwijl grotere gebieden meer grafts nodig zullen hebben. De chirurg zal ook rekening houden met de dichtheid van het bestaande haar, om een natuurlijk ogend resultaat te krijgen. In de meeste gevallen worden er tussen de 500 en 1500 grafts gebruikt. In sommige gevallen kan meer dan één operatie nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Elk geval is echter uniek, en de chirurg zal een behandelplan uitwerken dat is afgestemd op de behoeften van de individuele patiënt. We wensen u veel succes!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.