Elite Hair Istanbul

Haartransplantatie kruin

GRATIS
haaranalyse

Bent u geschikt?

Doe hier de test en ontdek of u geschikt bent voor een haartransplantatie

Wist u dat haarverlies op uw kruin een voorteken kan zijn van doorzettende kaalheid? Als u geen haar meer op uw kruin heeft, kan dat erg opvallen en natuurlijk heel vervelend zijn. Of nu een man of een vrouw bent, kaal worden kan erg verontrustend zijn. Het maakt u niet alleen ouder, maar u kunt er ook minder aantrekkelijk door voelen. Gelukkig is er een oplossing! Haartransplantaties kunnen helpen uw kruin te herstellen, waardoor u weer kunt genieten van een volle haardos. U zult er niet alleen beter uitzien, maar u zult zich ook zelfverzekerder voelen. Als u een haartransplantatie kruin overweegt, kies dan zeker een professionele kliniek met ervaren chirurgen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke resultaten krijgt!

Wat is een haartransplantatie kruin en hoe werkt het?

We hebben een oplossing voor al uw haarproblemen! Bij haartransplantatie kruin zal de arts het te bewerken gebied verdoven en dan een kleine incisie maken. Dit deel wordt dan in afzonderlijke haren verdeeld, die naar het kalende deel van de hoofdhuid getransplanteerd worden. Het hele proces duurt ongeveer twee tot drie uur en gebeurt meestal onder plaatselijke verdoving. De hersteltijd varieert van patiënt tot patiënt, maar de meeste mensen kunnen verwachten dat ze binnen een paar dagen hun gewone bezigheden weer kunnen oppakken. En hoewel er enige littekens aan de procedure verbonden zijn, zijn die meestal heel weinig en verborgen door het nieuw getransplanteerde haar. Geef uw zelfvertrouwen binnen no-time een flinke boost door te kiezen voor haartransplantatie kruin.

Haartransplantatie

Aantal grafts haartransplantatie kruin

Haarverlies kan voor zowel mannen als vrouwen een moeilijke en emotioneel beladen kwestie zijn. Hoewel er verschillende behandelingen bestaan om dunner wordend haar te helpen herstellen, wordt haartransplantatie kruin vaak als de meest effectieve optie beschouwd. Een van de voordelen van haartransplantatie chirurgie is dat die aan de behoeften van ieder individu kan worden aangepast. De grootte van de behandeling voor een haartransplantatie op de kruin varieert van de mate van haaruitval, maar meestal zijn er tussen de 500 en 1000 grafts nodig. Met de juiste verzorging en onderhoud kan een haartransplantatie op de kruin langdurige resultaten geven. Zo ook voor een transplantatie bij de inhammen.

Waarom Elite Hair Istandbul

Haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul

Nederlandse
begeleiding

100% tevredenheids-
garantie

Kosteloos
consult

24/7 ondersteuning
Via WhatsApp

Gecertificeerde
kliniek

Onbeperkt
aantal Grafts

Uw haargroei kruin na haartransplantatie

U heeft geluk! Uw haargroei kruin na haartransplantatie blijft namelijk uw hele leven doorgroeien. Bij een haartransplantatie wordt haar uit een deel van de hoofdhuid (de donorplaats) gehaald en getransplanteerd naar de kalende of dunner wordende delen (de ontvangplaats). Na de operatie moet u wachten tot het getransplanteerde haar begint te groeien. Dit duurt meestal ongeveer 3-4 maanden. In die tijd tijdens de nazorg kunt u wat verharing merken als het nieuwe haar begint in te groeien. Als het getransplanteerde haar eenmaal begint te groeien, kunt u het net zo stylen als uw natuurlijke haar. Na verloop van tijd zult u een aanzienlijke verbetering van de dikte en dichtheid van uw haar zien.

Haartransplantatie

Zo vindt u de beste haartransplantatie chirurg

Als het om haartransplantaties gaat, wilt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent. Het gaat immers om een operatie en u wilt er zeker van zijn dat de persoon die de operatie uitvoert gekwalificeerd en ervaren is. Hoe vindt u nu de beste haartransplantatie chirurg voor u? Lees recensies en getuigenissen, zowel van patiënten uit het verleden als van deskundigen op dit gebied. Zo kunt u zich een beeld vormen van de manier waarop zij te werk gaan en eventuele vragen stellen over de ingreep. Tot slot, wees niet bang om op uw gevoel te vertrouwen. Als u zich ongemakkelijk voelt bij een bepaalde chirurg of als u het gevoel hebt dat hij niet helemaal eerlijk tegen u is, ga dan naar iemand anders. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt!

Haartransplantatie kruin, Elite Hair Istanbul

De beste haartransplantatie chirurg voor uw kruin vinden kan een ontmoedigende taak zijn. Geen zorgen, de experts van Elite Hair Istanbul staan graag voor u klaar voor een gratis haaranalyse of kies voor een – vrijblijvend – offerte aanvraag. Neem contact op via [email protected] en onze specialisten zorgen voor de rest.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.