Elite Hair Istanbul

Haartransplantatie resultaat

GRATIS
haaranalyse

Bent u geschikt?

Doe hier de test en ontdek of u geschikt bent voor een haartransplantatie

Is het tijd om je haardos een flinke upgrade te geven? Het verliezen van haar kan bijzonder vervelend voelen. Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep waarbij haar uit een bepaald deel van de hoofdhuid wordt verwijderd en op een ander deel wordt getransplanteerd. Een doeltreffende behandeling waarbij u binnen no-time uw kaalheid kunt verhelpen. Haartransplantatie is een steeds populairdere optie geworden voor zowel mannen als vrouwen die last hebben van haaruitval!

Hoe lang resultaat na haartransplantatie?

De resultaten van een haartransplantatie kunnen een leven lang meegaan. Het getransplanteerde haar zal namelijk het hele leven blijven groeien. Het nieuwe getransplanteerde haar kan echter in de eerste maanden uitvallen. Dat is volkomen normaal en hoort bij de natuurlijke groeicyclus van het haar. Maar, hoe lang resultaat na haartransplantatie? Het haar zal binnen drie tot zes maanden na de transplantatie beginnen terug te groeien. Binnen een jaar zal het haar volledig ingegroeid zijn en is haardichtheid na haartransplantatie flink verbeterd. Na een haartransplantatie zal de persoon een volle haardos hebben die zijn hele leven zal blijven groeien.

Waarom Elite Hair Istandbul

Haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul

Nederlandse
begeleiding

100% tevredenheids-
garantie

Kosteloos
consult

24/7 ondersteuning
Via WhatsApp

Gecertificeerde
kliniek

Onbeperkt
aantal Grafts

Haartransplantatie na 2 maanden – 4 maanden

Een haartransplantatie is dus een chirurgische ingreep waarbij haar uit een bepaald deel van de hoofdhuid wordt weggenomen en naar een ander deel wordt overgebracht. De operatie wordt meestal uitgevoerd met een reep huid met haarfollikels van het achterhoofd of de zijkant van het hoofd. Bij haartransplantatie na 2 maanden zal het lijken alsof er geen behandeling is uitgevoerd, maar wees geduldig! Na 2 maanden kunt u wachten voor het groeien van nieuwe haren. Het resultaat haartransplantatie 4 maanden? De echte haargroei is begonnen! Ondanks dat uw haar wellicht nog wat krullend, erg dun, kort en kleurloos kan aanvoelen, zal vanaf nu het transformatieproces beginnen.

Haartransplantatie resultaat, Elite Hair Istanbul

Waar wacht u nog op? Vraag vandaag nog uw gratis haaranalyse of offerte aan! Elite Hair Istanbul is er om u te helpen via [email protected]. Ons team van deskundigen heeft de kennis en ervaring die nodig zijn om u de best mogelijke haartransplantatie operatie te geven. De haardichtheid na de haartransplantatie zal er weer als natuurlijk uitzien! Wij kijken ernaar uit om van u te horen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.