Elite Hair Istanbul

Haartransplantatie Turkije

GRATIS
analyse
t.w.v. €399,-

Bent u geschikt?

Doe hier de test en ontdek of u geschikt bent voor een haartransplantatie

Haartransplantatie Turkije door échte specialisten

Bent u op zoek naar een goede haarkliniek die uw haartransplantatie Turkije kan verzorgen? Dan helpen wij u graag verder. Bij Elite Hair Istanbul zorgen wij ervoor dat we de mooiste resultaten krijgen en iedereen tevreden is na de behandeling. U wordt vanaf dat u aankomt in Turkije al met open armen ontvangen door een Nederlandse begeleider die u volledig meeneemt in de rest van het proces van de haartransplantatie in Turkije all-inclusive, totdat u weer vertrekt. Wilt u meer weten of heeft u vragen tijdens uw verblijf, dan kunt u altijd bij uw begeleider terecht. Doe direct een test om te kijken of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie of lees hieronder verder voor meer informatie.

Haartransplantatie

Waarom een haartransplantatie in Turkije?

Tegenwoordig vertrekken steeds meer mensen naar Turkije voor een haartransplantatie. De voornaamste reden voor haar implantaten in Turkije is de kostenbesparing die gemaakt kan worden in Turkije. Met onze vooruitstrevende behandeltechnieken kunnen wij efficiënter en sneller te werk gaan. Onze haarkliniek in Turkije voldoet aan strenge internationale wetten en regelgeving. Ook blijven de technieken voor haarimplantatie Turkije zich vernieuwen waardoor de artsen zich ook continu ontwikkelen. Wereldwijd staat Turkije dan ook bekend als het land waar de technieken voorop lopen en de resultaten uitmuntend zijn. Door het feit dat Nederlandse klinieken minder haartransplantaties uitvoeren ligt het werktempo bij een Nederlandse arts lager dan die van een Turkse arts. Dit zorgt ervoor dat patiënten vaak in twee dagen moeten worden behandeld. Dit zorgt voor meer stress en onnodig gedoe.

Waarom Elite Hair Istandbul

Haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul

Nederlandse
begeleiding

100% tevredenheids-
garantie

Kosteloos
consult

24/7 ondersteuning
Via WhatsApp

Gecertificeerde
kliniek

Onbeperkt
aantal Grafts

Meer haar voor uw geld

Bij Nederlandse klinieken transplanteren ze gemiddeld 2.000 grafts (haarzakjes) per dag. Vaak zijn voor het opvullen van een stuk haarlijn en achterhoofd al gauw 3.000 tot 4.000 grafts nodig. Dit betekent dus dat een patiënt twee dagen het discomfort ervaart van de ingreep, in plaats van één dag. Bij ‘discomfort’ kunt u denken aan dingen als: de verdoving toegediend krijgen in de vorm van injecties, het lang liggen op het behandelbed, het uitwerken van de verdoving, de gevoeligheid van het hoofd na de ingreep en het slapen na de behandeling. Gelukkig kunt u in onze kliniek tot 6.000 grafts in één behandeling transplanteren waardoor u niet twee dagen behandeld hoeft te worden.

Haartransplantatie

Testimonials

Zij gingen u allemaal voor!

Goedkoper maar toch beter

De behandeling kan goedkoper worden aangeboden dan in Nederland doordat de kosten voor artsen, assistenten en medewerkers van de haarkliniek Turkije lager zijn dan in Nederland. De lagere prijzen zeggen absoluut niets over de kwaliteit, duurder betekent niet altijd beter. Neem als voorbeeld de BN’ers die voor Turkije haartransplantatie kiezen: er is geen belang bij het prijsverschil, voor een lagere prijs zullen zij niet speciaal naar het buitenland vliegen.

Hoe lang blijft mijn haar na haartransplantatie?

Bij Elite Hair Istanbul krijgt u levenslange groeigarantie. Door onze bewezen methodes bij haar implantaten Turkije die wij gebruiken, kunnen wij deze garantie bieden. Daarnaast geven wij ook een 100% tevredenheidsgarantie. Want, wij staan 100% achter ons werk. Wij werken niet met een maximum aantal grafts waarna we de behandeling vroegtijdig stoppen, maar gaan voor het maximaal haalbare aantal grafts. Wij begrijpen niet waarom iemand naar een haarkliniek Turkije reist, waarna de arts stopt omdat er bijvoorbeeld voor maar 2000 grafts betaald is. Een haartransplantatie doet u voor het leven, en wij willen dat u maximaal van uw nieuwe haar kunt gaan genieten.

De kosten liggen beduidend lager door in Turkije haartransplantatie, inclusief nazorg en luxe hotelovernachting, te nemen. Een drempel waar mensen bij de haar implantaten Turkije tegenaan liepen, is de taalbarrière. Wij als Nederlandse medewerkers van Elite Hair Istanbul nemen deze barrière volledig voor u weg. Wij hanteren bovendien een maximum van vier patiënten per dag, waardoor er voor iedereen goed de tijd genomen kan worden. Dit is niet alleen belangrijk bij het consultgesprek en de nazorg, ook voor de behandeling van haar implantaten Turkije zelf kan, indien nodig, langer de tijd genomen worden.

Uit eigen onderzoek blijkt dat voor een haartransplantatie in Nederland – maar inmiddels ook bij sommige haarimplantatie Turkije – forse bedragen gevraagd worden. Door de prijs per aantal grafts te hanteren, worden sommige mensen bovendien gedwongen om kosten boven kwaliteit te stellen. Wat kosten 2000 grafts? Uit ons onderzoek blijkt dat er klinieken in Nederland zijn die hier meer dan 4000 euro voor vragen. Onbegrijpelijk als u het ons vraagt, want waarom zou u de kwaliteit zo door prijs laten beïnvloeden?

Elite Hair Istanbul is een privé haarkliniek in Turkije die gerund wordt door een ervaren en deskundig team dat uiteraard beschikt over de benodigde diploma’s en keurmerken. Wij bieden alle bekende methodes voor haartransplantatie Turkije aan: FUE haartransplantatie, SAPPHIRE, DHI (Direct Hair Implantation) en Haartransplantatie zonder scheren. Wij behandelen mannen, maar doen ook haartransplantatie voor vrouwen
en kunnen hoofdhaar, wenkbrauw of een baardtransplantatie uitvoeren in onze kliniek in Turkije. Wat zijn eigenlijk de haartransplantatie Turkije kosten vraagt u zich nu waarschijnlijk af. Vanaf € 2050 ,- bieden wij u in Turkije een haartransplantatie, drie overnachtingen in een luxe hotel, maaltijd tijdens de operatiedag, nazorg, medisch pakket en andere benodigdheden voor na de behandeling aan.

Waarom hanteren wij een haartransplantatie Turkije all-inclusive prijs? Stress is slecht voor het haar. Het kan zelfs zo zijn dat u opziet tegen de reis om enkel voor haar implantaten Turkije te moeten bezoeken. Wij willen deze stressfactoren bij u wegnemen, bijvoorbeeld door u direct bij aankomst op de luchthaven te begeleiden. Met onze transferservice en de reeds geregelde hotelovernachtingen hoeft u in Turkije niets zelf te regelen. U begint met de online haaranalyse, daarna weet u of u geschikt bent voor haartransplantatie. Na de analyse plannen wij samen met u een datum en hoeft u alleen zelf nog de tickets te boeken. Met de haartransplantatie Turkije all-inclusive prijs staat u niet voor verrassingen achteraf.

Welke ervaringen hebben mensen met haar implantaten Turkije? Allereerst is het goed om te beseffen dat niet alle klinieken hetzelfde zijn. Net als in Nederland, zijn er in Turkije betere en minder goede klinieken. Daarnaast plaatsen niet veel mensen in het openbaar een review of willen weinigen met hun gezicht in haarimplantatie voor en na foto’s staan. Bij het kennismakingsgesprek kunnen wij uiteraard wel deze foto’s laten zien. Uiteraard vragen wij altijd of wij de voor en na foto’s van uw behandeling in toekomstige gesprekken mogen gebruiken. Wij beschermen de privacy van zowel bekende als minder bekende Nederlanders die klant bij ons zijn.

De behandeling bij Elite Hair Istanbul is verdeeld in acht fases. In de eerste fase is er een voorbereidend gesprek met de behandelend arts waarin hij ook uw hoofdhuid bekijkt. De arts bepaalt samen met u welke methode toegepast zal worden en hoeveel grafts er nodig zijn voor het beste resultaat. In de volgende fase gaat de arts samen met u uw haarlijn tekenen. Neemt u gerust oude foto’s mee waarop uw oorspronkelijke
haarlijn zichtbaar is of geef uw wensen aan de arts door. Indien alles duidelijk en naar wens is, worden de benodigde papieren getekend en wordt het zakelijke gedeelte afgehandeld. Hierna kan de behandeling voorbereid worden en wordt er voorafgaand aan de behandeling een bloedonderzoek gedaan. Er worden ook foto’s van u genomen, deze zijn alleen voor de arts om na drie maanden de behandeling van uw haarimplantatie Turkije te evalueren. Hierna is alles gereed en start de behandeling. Lees hier meer over het haartransplantatie proces.

Wat is de beste kliniek voor haartransplantatie in Turkije? Dat beoordeelt u op het resultaat. Want, uiteindelijk draait het erom dat u na één jaar, twee jaar, tien jaar en zelfs de rest van uw leven kunt genieten van het resultaat. Daarnaast wilt u behandeld worden door een ervaren en gediplomeerd arts in een prettige en hygiënische kliniek. Dat zijn de garanties die wij u bieden, en op basis van jarenlange ervaring ook kunnen
geven. Wij streven er niet naar om een goedkope, maar natuurlijk ook de beste haarkliniek voor haartransplantatie Turkije te zijn zijn.

Wij hopen met deze informatie u een zeker gevoel te kunnen geven. Eventuele bedenkingen die u misschien had voor haarimplantaten in Turkije laten zetten ook middels onze uitgebreide informatie weg te nemen. Een haartransplantatie is nou eenmaal een betaalbare en eenmalige investering in uzelf waar u nog enorm veel plezier van zal hebben. Niet voor niets kiezen ieder jaar telkens duizenden mensen voor een behandeling. Maak kennis met ons, neem gerust contact op. Wilt u eerst meer weten over hoe haartransplantatie in zijn werk gaat? Lees dan verder over het haartransplantatie proces om een nog beter beeld te krijgen van het proces en wat daarvan kunt verwachten.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.