Elite Hair Istanbul

Haartransplantatie zonder scheren

GRATIS
analyse
t.w.v. €399,-

Bent u geschikt?

Doe hier de test en ontdek of u geschikt bent voor een haartransplantatie

Bij een haartransplantatie was het altijd gebruikelijk om het hele hoofd kaal te scheren. Tegenwoordig wordt er ook haartransplantatie zonder scheren aangeboden waarbij alleen het donorgebied wordt kaalgeschoren met het argument dat dit niet opvalt. Bij Elite Hair Istanbul werken we onder andere met de Direct Hair Implant (DHI)-methode. Hierbij hoeft er helemaal niet meer geschoren te worden en blijft al het haar gewoon op de oorspronkelijke lengte. Wij zijn één van de weinige aanbieders in Nederland van deze methode. Wilt u dus meer weten over een haartransplantatie zonder scheren? Lees dan snel verder!

De DHI-Methode

Normaal gesproken wordt de FUE-methode toegepast. Hierbij wordt een deel kaal geschoren en worden daar de haarzakjes geoogst. Deze worden allemaal onderzocht waarna de goede weer worden teruggeplaatst. Bij de DHI-methode werken we niet stap voor stap, maar graft voor graft. Dat wil zeggen dat iedere graft wordt geoogst en direct terug wordt geplaatst in het hoofd. Eén van de voordelen van deze methode is dat een haartransplantatie zonder scheren mogelijk wordt. Het haartje wordt namelijk met zakje en al verwijderd en meteen weer teruggeplaatst. Bijkomend voordeel is dat u direct resultaat ziet. Voor de behandelend arts is het handig dat hij goed kan zien wat hij aan het doen is. Hierdoor krijgt u met de DHI-methode een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Een ander voordeel is dat de haarzakjes zo kort mogelijk buiten het lichaam verblijven. Zo blijven de haarzakjes sterker en gezonder. Daarnaast ontstaan er geen sneetjes waardoor het genezingsproces sneller verloopt. Wanneer u dus een gezonde natuurlijke haarlijn wilt en u wil de resultaten snel kunnen zien, gaat u voor de DHI-methode.

Wat zijn de nadelen van haartransplantatie zonder scheren?

Er is natuurlijk een reden dat in de meeste gevallen het hoofd gewoon geschoren wordt. Het is namelijk een stuk makkelijker. Daarbij is het een stuk sneller werken wanneer de grafts eerst allemaal geoogst worden en daarna pas allemaal geïmplanteerd. Dat is dan ook de reden dat de FUE-methode meestal de voorkeur heeft bij artsen. Bij de DHI-methode kunnen ongeveer 3000 grafts op een dag worden geplaatst terwijl men tot wel 5000 grafts haalt met de FUE-methode. Daarbij is het gewoon een langere zit wanneer u kiest voor DHI. Voor pijn hoeft u echter niet bang te zijn. Alle behandelingen bij Elite Hair Istanbul vinden namelijk plaats onder plaatselijke verdoving. 

Haartransplantatie

Permanente resultaten

Wanneer u gaat voor een haartransplantatie, dan wilt u natuurlijk dat uw kaalheid is opgelost. Of het nu gaat om een dikkere haardos of het dichten van inhammen. Waarschijnlijk vindt u één trip naar Turkije al meer dan genoeg. Een haartransplantatie moet dus een permanent effect hebben. Gelukkig is een haartransplantatie zonder scheren net zo permanent als iedere andere methode. Uw kaalheid zit hem in de haarzakjes. Gelukkig zijn de haarzakjes in de haarkrans op het achterhoofd, uw donorgebied, daar niet mee belast. Deze blijven dus een leven lang haar geven.

Waarom Elite Hair Istandbul

Haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul

Nederlandse
begeleiding

100% tevredenheids-
garantie

Kosteloos
consult

24/7 ondersteuning
Via WhatsApp

Gecertificeerde
kliniek

Onbeperkt
aantal Grafts

Haaruitval na haartransplantatie zonder scheren

Bij een haartransplantatie worden grafts geoogst en die worden elders op de hoofdhuid geplaatst. Hierbij wordt dus haar (of haren) met haarzakje en al uit de hoofdhuid genomen. Dit heeft zijn weerslag op het haarzakje. Het zakje raakt in ‘shock’. Door de impact van het verplanten vertoont het zakje ook ‘shockloss’. Dit houdt in dat het zakje eerst de huidige haren laat uitvallen alvorens er weer een nieuw haartje terug groeit uit het zakje. Dit geldt zowel voor de FUE-methode als voor Direct Hair Implantation, ook wel DHI-methode. Hier is helaas niets aan te doen, maar het is dus niets om u zorgen over te maken. Het haarzakje laat het oude haar vallen en begint vervolgens helemaal opnieuw op haar nieuwe plek. In totaal duurt het zo’n 3 á 4 maanden totdat er weer nieuwe haren zichtbaar zijn op het getransplanteerde gebied. In totaal kan het wel tot een jaar duren tot er een echt goede nieuwe haardos zichtbaar is.

Haartransplantatie

Testimonials

Zij gingen u allemaal voor!

Wie zijn er geschikt voor de DHI-methode?

Een haartransplantatie zonder scheren kent een aantal nadelen. Onder andere dat er niet heel veel grafts getransplanteerd kunnen worden. Daarom is de DHI-methode dus bijvoorbeeld niet geschikt voor mensen die grote kale plekken willen laten opvullen. Zij kunnen beter voor de FUE techniek gaan. De DHI-techniek wordt voornamelijk bij kleinere oppervlakken toegepast. Denk bijvoorbeeld aan het opvullen van inhammen. Verder is de DHI-methode vooral populair bij vrouwen. Bij veel vrouwen begint het haar na hun vijftigste uit te vallen. Ook kan daarbij de haarlijn optrekken. Daarvoor is een haartransplantatie zonder kaal scheren een heel geschikte optie. Ook mensen die snel weer aan het werk willen, zonder dat de ingreep opvalt, is DHI een goede optie. Wanneer u dus maar een kleine ingreep nodig heeft en u bent gehecht aan uw langere haren dan komt u in aanmerking voor de DHI-methode, wel is het de vraag of u daar ook extra voor wilt betalen.

De DHI-methode is niet alleen wat trager, het is ook een stuk duurder. Dit heeft enerzijds te maken met het feit dat deze methode tijdrovender is en alleen uitgevoerd kan worden door ervaren artsen. Deze methode is namelijk een stuk lastiger dan bijvoorbeeld de FUE-methode. Verder kost deze methode ook meer geld vanwege de hoeveelheid materiaal die nodig is. Bij de DHI-methode gebruiken we namelijk Choi-pennen die we na iedere behandeling weer moeten vervangen. Dat ziet u helaas terug in de kosten. Wij bieden net als bij andere methoden het hele pakket aan. Niet alleen de behandeling, maar ook hotelovernachtingen, vervoer tijdens uw verblijf in Turkije en compleet verzorgde nazorg. Het enige wat u zelf nog hoeft te regelen is de voeding en vliegticket. Met de DHI-methode kost dit pakket €2650,-.

Bij Elite Hair Istanbul begeleiden we u weer naar een volle bos haar. Dat doen wij in samenwerking met de beste klinieken van Turkije. Voor haartransplantatie heeft Turkije de voorkeur omdat daar veel geschoolde behandelaars zitten. Daar heeft u dus betere kwaliteit voor een lagere prijs. Qua aanbieders zijn wij een van de weinigen die ook de DHI-methode aanbieden. Verder is onze kliniek in Istanbul erkend door het Ministerie van Volksgezondheid. Ga dus voor een veilige en goede haartransplantatie zonder scheren naar Elite Hair Istanbul!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.