Elite Hair Istanbul

Haartransplantatie

GRATIS
analyse
t.w.v. €399,-

Bent u geschikt?

Doe hier de test en ontdek of u geschikt bent voor een haartransplantatie

Haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul

Een haartransplantatie in Turkije bij Elite Hair Istanbul is dé oplossing voor haarverlies. Het helpt u weer om controle te nemen over uw uiterlijk, er jonger uit te zien en het verhoogt uw zelfvertrouwen. Een haartransplantatie biedt een permanente oplossing voor u om uw uitgevallen haar te herstellen. Jaarlijks komen heel veel mensen voor een
haartransplantatie in Istanbul bij Elite Hair Istanbul uit. We vertellen graag meer over deze
oplossing.

Haartransplantatie

Wat is een haartransplantatie?

Een haartransplantatie is een cosmetische ingreep waarbij gespecialiseerde artsen, haarwortels uit de achterzijde van uw hoofd(donorgebied) wegnemen. Deze haarwortels worden grafts genoemd. Tijdens de ingreep bij een haartransplantatie worden deze grafst stuk voor stuk naar een ander gebied getransplanteerd, vaak naar bovenop het hoofd, de kruin of de inhammen. De haarwortels zullen zich hier weer hechten en binnen 3 tot 4 maanden zullen hier nieuwe haren uit groeien. Om te kunnen pronken met het uiteindelijke eindresultaat zult u ongeveer 12 maanden geduld moeten hebben. Maar wees gerust, na 6 maanden is uw nieuwe haargroei al duidelijk zichtbaar!

Waarom Elite Hair Istandbul

Haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul

Nederlandse
begeleiding

100% tevredenheids-
garantie

Kosteloos
consult

24/7 ondersteuning
Via WhatsApp

Gecertificeerde
kliniek

Onbeperkt
aantal Grafts

Een haartransplantatie zonder littekens

De haren uit uw haarkrans, ook wel het donorgebied genoemd, worden bij Elite Hair Istanbul verwijderd met een 0.5 mm of 0.8 mm micro-motor. Hierdoor zullen littekens in het donorgebied na een haartransplantatie nauwelijks tot niet zichtbaar zijn. Nadat de grafts zijn verwijderd, worden deze zorgvuldig door ons medisch team geprepareerd. Zo worden haarwortels met 1, 2 of 3 haren van elkaar gescheiden. Haarwortels met enkele haren worden vervolgens geïmplanteerd richting het voorhoofd of de inhammen. Wortels met 2 haren of meer worden gebruikt voor de bovenkant van uw hoofdhuid of de kruin. Dit zorgt er mede voor dat onze artsen een natuurlijke haargroei kunnen nabootsen.

Eenmaal als de nieuw geïmplanteerde haren vastgegroeid zijn, zullen deze nooit meer uitvallen. Reden hiervan is dat de haren die uit uw haarkrans worden gehaald behoren tot lichaamshaar en niet gevoelig zijn voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT). U bent dus zeker van een blijvend resultaat met een haartransplantatie in Istanbul

Haartransplantatie

Testimonials

Zij gingen u allemaal voor!

Is een haartransplantatie veilig?

Een haartransplantatie in Istanbul is een relatief makkelijke en populaire cosmetische ingreep. Toch blijft het een chirurgische ingreep, en is het belangrijk dat u de risico’s tot het minimum beperkt. Ga daarom altijd goed geïnformeerd de procedure in. Tijdens een haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul bent u gegarandeerd in goede handen, en kiest u voor een gekwalificeerde kliniek met jarenlange ervaring. De eventuele bijwerkingen die ontstaan, zijn van tijdelijke aard en zullen naarmate de huid heelt wegtrekken. Hieronder vallen zwellingen, bloedingen, roodheid en jeuk. Wel is het altijd belangrijk om van tevoren samen met de arts te bepalen of een haar transplantatie inderdaad de juiste optie is. Dit doet u tijdens het gratis consultgesprek.

Stel al uw vragen tijdens een gratis consultgesprek

Tijdens het gratis consultgesprek van haartransplantatie Istanbul gaat u om de tafel zitten met één van onze gecertificeerde artsen om uw wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek geeft de arts u alle informatie die u nodig heeft over de ingreep, de kosten en de nazorg. Dit is ook bij uitstek het moment om eventuele vragen die u over de haartransplantatie heeft te stellen. Daarnaast zal ook gekeken worden of een haartransplantatie de beste optie is om uw problemen te verhelpen. In sommige gevallen kan het zijn dat u niet over genoeg haar beschikt in het donorgebied voor een haartransplantatie. Als op dit moment al blijkt dat er onvoldoende donormateriaal is, zal de arts een haartransplantatie afraden. Dit komt echter alleen voor als u haast helemaal kaal bent.

Een haar transplantatie om inhammen of andere plekken op de hoofdhuid te verminderen zijn de meest voorkomende ingrepen. Toch wordt een haartransplantatie ook in andere gevallen toegepast. Zo kunt u een haar transplantatie overwegen als u last heeft van haaruitval van uw wenkbrauwen, of als u de kale plekken in uw baard wilt opvullen. In tegenstelling tot andere haar transplantaties, wordt er bij een wenkbrauw haartransplantatie gebruik gemaakt van een gedeelte van de graft, en niet de gehele graft uit het donorgebied. Deze ingreep is iets complexer dan een normale haar transplantatie. Wel biedt het een perfecte oplossing voor iedereen die permanent zijn wenkbrauwhaar terug wil na uitval. Tijdens een baardtransplantatie wordt gebruik gemaakt van hele grafts uit het donorgebied.

Een groot percentage van de bevolking heeft last van haaruitval: circa 60 tot 70 procent van de mannen in Nederland krijgt te maken met haaruitval. Een Istanbul haartransplantatie is daarom een gewilde ingreep voor veel mannen die last ervaren door haaruitval. Een veelvoorkomende reden voor haaruitval is erfelijk. Deze chronische haaruitval heeft te maken met de genetica van mensen, en komt aanzienlijk meer voor bij mannen dan bij vrouwen. Dit komt doordat er problemen kunnen ontstaan door de opname van testosteron in de cellen van de haarzakjes. Vrouwen hebben dit hormoon niet. Omdat het zo veelvuldig voorkomt bij mannen wordt het beschouwd als een bijwerking van het ouderdomsproces. In sommige gevallen ontstaan er kale plekken zoals ‘inhammen’, of wordt het haar in het algemeen dunner op de hoofdhuid. Een Istanbul haartransplantatie biedt een oplossing voor iedereen die zijn volle bos haar graag terug wil zien.

Haaruitval kan ook voorkomen door chronische stress of depressie. Dit kan zowel komen door fysieke of psychische stress. Dit komt in veel gevallen door bloedarmoede, infecties, zware emotionele stress of alcoholmisbruik. Ook kunnen eetstoornissen zorgen voor haaruitval. Haaruitval door stress komt zowel bij vrouwen als mannen voor. Een haartransplantatie in Turkije helpt bij haaruitval dat veroorzaakt wordt door stress. Men kan spreken van chronische haaruitval als er voor een periode langer dan 6 maanden sprake is van haarverlies. Dit betreft een gemiddeld verlies van meer dan 100 haren per dag! Ook veel vrouwen overwegen daarom een haartransplantatie Istanbul om klachten tegen te gaan. Naast de haartransplantatie is het verstandig om ook voor uw fysieke en psychische gezondheid hulp te zoeken.

Haarverlies komt het meest voor bij vrouwen tussen de 30 en 50 jaar oud. Dit is ook de doelgroep die het meest gebruik maakt van een haartransplantatie vrouw. Zoals eerder genoemd, is stress de meest voorkomende reden voor haarverlies. Maar, ook vrouwen kunnen last hebben van erfelijke haaruitval. Dit komt wel minder vaak voor dan dat dit bij mannen het geval is. 40 procent van de vrouwen heeft overigens pas na hun 40ste levensjaar last van verdund haar. Alhoewel je anders zou denken, heeft dit heeft niks te maken met het mannelijke testosteron hormoon. Vrouwen ontwikkelen op deze leeftijd ook een diffuse vorm van haarverlies, en behouden hun haar aan de voorkant van de hoofdhuid.

Een geslaagde operatie valt of staat bij de juiste nazorg. In het consultgesprek zal één van
onze artsen u hier alle informatie over geven, zodat u het risico op bijwerkingen zo veel
mogelijk kunt beperken. De belangrijkste punten waar u op moet letten hebben te maken
met het wassen van het haar en op de juiste wijze slapen na de haartransplantatie.

Haar wassen na een haartransplantatie

Een geslaagde operatie valt of staat bij de juiste nazorg. In het consultgesprek zal één van
onze artsen u hier alle informatie over geven, zodat u het risico op bijwerkingen zo veel
mogelijk kunt beperken. De belangrijkste punten waar u op moet letten hebben te maken
met het wassen van het haar en op de juiste wijze slapen na de haartransplantatie.

Slapen na een haar transplantatie

Ook tijdens het slapen is het belangrijk dat u voorzichtig bent. Slaap de eerste twee nachten
na de haar transplantatie met een nekkussen en een kussen in uw rug, zodat er niet teveel
druk op het ontvangstgebied komt. Als u dit niet doet, zal de bloeddruk op het
ontvangstgebied stijgen waardoor u meer last krijgt van bijwerkingen zoals roodheid,
zwelling en jeuk. Vanaf de derde dag na de haartransplantatie kunt u uw normale
slaaphouding weer aannemen.

Een haartransplantatie haalt haren uit uw donorgebied. U kunt dit slechts enkele keren doen. Daarom is een ervaren kliniek kiezen ontzettend belangrijk. Ook de nazorg en de hulp speelt een cruciale rol bij het slagen van deze medische ingreep. Elite Hair Istanbul hoort al 13 jaar tot de beste haartransplantatie klinieken van Istanbul. Onze medische specialisten behandelen maximaal vier personen per dag, zo kunnen wij onze persoonlijke zorg en de beste haartransplantatie leveren. Wij zijn geen haartransplantatie ‘fabriek’, maar een persoonlijke kliniek die tijdens en na de behandeling u in de watten wil leggen. Vanaf uw aankomst tot vertrek uit Istanbul staan wij voor u klaar. Dit begint met VIP service, u overnacht in een luxe hotel, u krijgt van ons alle benodigdheden en verzorgingsproducten en, last but not least, wij geven 100% tevredenheidsgarantie. Een haartransplantatie mislukt bij ons nooit!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.