HAARTRANSPLANTATIE

HAARTRANSPLANTATIE

Een haartransplantatie in Turkije bij Elite Hair Istanbul is dé oplossing voor haarverlies. Het helpt u weer om controle te nemen over uw uiterlijk, er jonger uit te zien en het verhoogd uw zelfvertrouwen. Een haartransplantatie biedt een permanente oplossing voor om uw uitgevallen haar te herstellen.

WAT IS EEN HAARTRANSPLANTATIE?

Een haartransplantatie is een cosmetische ingreep waarbij gespecialiseerde artsen, haarwortels uit de achterzijde van uw hoofd(donorgebied) wegnemen. Deze haarwortels worden grafts genoemd. Tijdens de ingreep worden deze grafst stuk voor stuk naar een ander gebied getransplanteerd, vaak naar bovenop het hoofd, de kruin of de inhammen. De haarwortels zullen zich hier weer hechten en binnen 3 tot 4 maanden zullen hier nieuwe haren uit groeien.
Om te kunnen pronken met het uiteindelijke eindresultaat zult u ongeveer 12 maanden geduld moeten hebben. Maar wees gerust, na 6 maanden is uw nieuwe haargroei al duidelijk zichtbaar!

EEN HAARTRANSPLANTATIE ZONDER LITTEKENS

De haren uit uw haarkrans, ook wel het donorgebied genoemd, worden bij Elite Hair Istanbul verwijderd met een 0.5mm of 0.8mm micro-motor. Hierdoor zullen littekens in het donorgebied na een haartransplantatie nauwelijk tot niet zichtbaar zijn. Nadat de grafts zijn verwijderd, worden deze zorgvuldig door ons medisch team geprepareerd. Zo worden haarwortels met 1, 2 of 3 haren van elkaar gescheiden. Haarwortels met enkele haren worden vervolgens geïmplanteerd richting het voorhoofd of de inhammen. Wortels met 2 haren of meer worden meer gebruikt voor de bovenkant van uw hoofdhuid of de kruin. Dit zorgt er mede voor dat onze artsen een natuurlijke haargroei kunnen nabootsen.

Éénmaal als de nieuw geïmplanteerde haren vastgegroeid zijn, zullen deze nooit meer uitvallen. Reden hiervan is dat de haren die uit uw haarkrans worden gehaald behoren tot lichaamshaar en niet gevoelig zijn voor het hormoon dihydrotestosteron (DHT). U bent dus zeker van een blijvend resultaat.