Elite Hair Istanbul

Haaruitval

GRATIS
analyse
t.w.v. €399,-

Bent u geschikt?

Doe hier de test en ontdek of u geschikt bent voor een haartransplantatie

Wat moet je doen als je haaruitval hebt?

Haaruitval of het dunner worden van de haren is een veel voorkomend probleem bij alle leeftijdsgroepen. Dit probleem noemen we ‘kaalheid’. Veel mensen ervaren dit als problematisch, omdat het haar een grote rol speelt in het fysieke uiterlijk van mensen, en niet alleen mannen maar ook vrouwen kunnen met haaruitval te maken krijgen. Meestal leidt dit tot dun haar. Volledige kaalheid is bij vrouwen vrijwel uitgesloten. Haartransplantatie is de enige manier om permanent nieuw haar te krijgen voor mensen die last hebben van haaruitval of het dunner worden van de haren.

Het belangrijkste doel van een haartransplantatie is de tevredenheid van de patiënt te waarborgen met het bereiken van natuurlijk ogend resultaat in het getransplanteerde gebied zonder het donorgebied te beschadigen.

Haartransplantatie inhammen

Wat is de oorzaak van haaruitval?

Personen met gezond haar hebben voor 50 tot 100 haren aan haaruitval per dag. Maar wanneer dit aantal hoger is, is dit een symptoom van toenemende kaalheid. Alopecia Androgenetica (erfelijke haaruitval) is een van de meeste voorkomende oorzaken van haaruitval. Deze genetische aandoening zorgt ervoor dat het haar uitvalt, waardoor het steeds dunner en dunner wordt. Op een gegeven moment is het haar zo dun dat de hoofdhuid zichtbaar wordt. Er zijn veel redenen voor haaruitval.

 

De meest voorkomende oorzaken voor haaruitval zijn;

Waarom Elite Hair Istandbul

Haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul

Nederlandse
begeleiding

100% tevredenheids-
garantie

Kosteloos
consult

24/7 ondersteuning
Via WhatsApp

Gecertificeerde
kliniek

Onbeperkt
aantal Grafts

Bij wie komt haaruitval voor?

Tegenwoordig wordt haaruitval niet alleen gezien bij personen ouder dan 50 jaar, maar haaruitval kan al ontstaan op jongere leeftijd. Daarom is haartransplantatie de meest toegepaste cosmetische ingreep. Het kan worden toegepast bij iedereen die ouder is dan 18 jaar, die geen grote gezondheidsproblemen heeft (hartziekte, hoge bloedduk problemen of aids).

Niet alleen mannen worden geconfronteerd met ongewenste haaruitval. Ook veel vrouwen krijgen last van haaruitval of het dunner worden van de haren en geven daarom de voorkeur aan haartransplantatie. Heb jij nu kort geleden al een behandeling gehad en zie je haaruitval na haartransplantatie? Wees gerust, dit is een normaal proces. Je leest er op de desbetreffende pagina meer over!

Haartransplantatie

Testimonials

Zij gingen u allemaal voor!

Hoe kun je haaruitval voorkomen?

Om haaruitval zoveel mogelijk te beperken kun je zelf de volgende maatregelen nemen:

Stop met roken en veel alcohol drinken
Roken en veel alcohol drinken veroorzaakt vernauwing van de bloedvaten in je huid, waardoor haarwortels niet voldoende zuurstof krijgen. Het gevolg hiervan is haaruitval of vergrijzing.

Behandeling tegen haaruitval
Indien u last hebt van haaruitval of dunner worden van haar, dan raden wij aan om een behandeling onder toezicht te laten toepassen.

Vitamines
Neem extra vitamine in als je vitaminetekort hebt. Neem vitaminen A, C, B6, B8 en B12.

Vermijd föhns, stijl- en krultangen
De hitte van de apparaten tast het haar aan, waardoor het ‘kapot’gaat. Deze schade aan uw haar is niet te herstellen. Gebruik daarom altijd een product dat uw haar beschermt tegen hitte wanneer u een van de bovenstaande apparaten gebruikt.

Ga zorgvuldig om met je haar
Draag geen strakke haarstijlen zoals vastgebonden haren in een paardenstaart, vlecht of knot. Hierdoor kan de zuurstof de haarwortels minder goed bereiken, wat ook kan leiden tot afsterving van de haarzakjes.

Douche niet te warm
Een hete douche beschadigen de haarwortels en breken haartjes sneller af. Douche altijd met lauw water.

Drink voldoende water
Voor de opbouw van je haar is water nodig. Drink minimaal 8 glazen water per dag.

Verlaag stressniveau
Iedereen heeft wel eens te maken met stress. Extreme stress kan het lichaam zwaar verstoren en hierdoor haaruitval veroorzaken.

Niet te vaak je haren wassen
Te vaak je haren wassen zorgt voor een droge hoofdhuid en eczeem. Als dit langdurig aanwezig is kan er haaruitval ontstaan

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.