Elite Hair Istanbul

Hoe lang duurt een haartransplantatie

GRATIS
haaranalyse

Bent u geschikt?

Doe hier de test en ontdek of u geschikt bent voor een haartransplantatie

Een haartransplantatie kan door een haarkliniek op verschillende manieren worden uitgevoerd. En daarbij kan de ingreep groot of klein zijn, dat wil zeggen het aantal grafts dat getransplanteerd wordt kan per ingreep verschillen. Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij de duur van een haartransplantatie. Uitgegaan van een gemiddelde behandeling bij een kliniek voor een FUE haartransplantatie kan men rekenen op een behandeling van rond de zeven tot negen uur.

Indien men de tijd van het genezingsproces meerekent kan dit uiteraard verder variëren. Wel is het zo dat een haarimplantatie voor een kliniek een licht chirurgische ingreep is waarbij geen hechtingen of nietjes nodig zijn. De schade aan de hoofdhuid blijft oppervlakkig waardoor de totale herstelperiode aanzienlijk korter is ten opzichte van andere chirurgische ingrepen. Zo kunt u erop rekenen dat de effecten van de haartransplantatie na een week of tien dagen niet meer te zien zijn. Het donorgebied is vaak al binnen een week genezen na uw bezoek aan de haarkliniek.

Waarom Elite Hair Istandbul

Haartransplantatie bij Elite Hair Istanbul

Nederlandse
begeleiding

100% tevredenheids-
garantie

Kosteloos
consult

24/7 ondersteuning
Via WhatsApp

Gecertificeerde
kliniek

Onbeperkt
aantal Grafts

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.