Over ons

Elite Hair Istanbul

Al 13 jaar één van de meest vooruitstrevende haartransplantatie klinieken in Turkije

Wat bieden wij voor onze patiënten?

Nederlandse
begeleiding

100% tevredenheids-
garantie

Kosteloos
consult

24/7 ondersteuning
Via WhatsApp

Gecertificeerde
kliniek

Onbeperkt
aantal Grafts

Waarom haartransplantatie in Turkije

Haartransplantaties in Turkije staan bekend om hun specialisme en efficiëntie. Turkije is daarom bij uitstek een land gespecialiseerd in het uitvoeren van haartransplantaties. Het land loopt dan ook voorop wat betreft kennis en ervaring op het gebied van haartransplantatie en haarimplantatie. In Turkije zijn enorm veel klinieken te vinden, maar niet elke kliniek heeft de juiste papieren of de juiste ervaring. Door onze ervaring streven wij de allerhoogste kwaliteit na als het gaat om haartransplantaties. Wij maken gebruik van verschillende behandeltechnieken zoals de FUE-ICE methode, Sapphire methode en de DHI Methode. Op deze manier hebben wij altijd een oplossing voor één van uw haarproblemen. Onze kliniek is gecertificeerd en wij zijn één van de weinige privé klinieken in Istanbul die erkend is door het Ministerie van Volksgezondheid.

Haartransplantatie
Haartransplantatie Elite Hair Istanbul

Tevredenheidsgarantie

Wij willen graag dat u tevreden bent over het resultaat. Bij Elite Hair Istanbul krijgt u een realistische beeld en een eerlijke advies vooraf. U weet precies waar u aan begint. Door het comfortabel en kwaliteitsvolle dienstverleningsconcept van Elite Hair Istanbul, voelt u zich direct bij ons thuis. Door de jarenlange ervaring van ons team, het gebruik van geavanceerde technologie en de beste service. Elite Hair Istanbul is er zeker van dat u als tevreden klant naar huis gaat. U krijgt van de deskundige een eerlijk advies wat de hoogst haalbare dichtheid is bij een eventuele transplantatie. Een advies dat is gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Bij ons weet u zeker dat u de hoogste transplantatiedichtheid krijgt die haalbaar is.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.