Wenkbrauwtransplantatie

GRATIS
analyse
t.w.v. €399,-

Bent u geschikt?

Doe hier de test en ontdek of u geschikt bent voor een haartransplantatie

Haartransplantatie inhammen

Wat is een wenkbrauw transplantatie?

Wenkbrauwen zijn een zeer belangrijk element in je uiterlijk. Als je niet tevreden bent met de dichtheid van je wenkbrauwen, kun je kiezen voor een wenkbrauwtransplantatie. Er zijn verschillende redenen om dat te willen. Als je wenkbrauwen bijvoorbeeld niet uit zichzelf willen groeien, of als je wenkbrauwen erg smal zijn of dunner zijn geworden door een bepaalde ziekte. Wenkbrauwtransplantatie wordt uitgevoerd volgens de DHI-methode. Deze behandeling duurt één dag en de operatie op zich duurt in totaal 3 tot 5 uur.

Waarom worden wenkbrauwen dunner of vallen uit?

Hoe wordt de wenkbrauw transplantatie uitgevoerd?

1

1. Voorbereiding op de operatie

Allereerst vindt er een online consult plaats. De gewenste vorm van de wenkbrauwen wordt afgetekend. Er wordt een bloedtest uitgevoerd en alleen op een kleine deel aan de achterkant (donorgebied) van het hoofd wordt haar weggeschoren. In dit stadium wordt gebruik gemaakt van pijnloze lokale anesthesie.

2

2. Haarzakjes eruit halen

Deze fase omvat het verwijderen van haarzakjes uit het donorgebied. De haarzakjes worden verwijderd met behulp van een micromotor met 0.7 of 0.8 mm ponspunten, en dus wordt het haarzakje met inbegrip van de haarwortel verwijderd. Alleen het relevante haarzakje wordt verwijderd zonder ander weefsel te beschadigen. Bij wenkbrauwtransplantatie worden vooral haarzakjes met dunne haren verwijderd. Dit komt omdat de haartjes op de wenkbrauwen dun zijn. Haartjes met dunne haren hebben een wenkbrauwstructuur. Op deze manier wordt een natuurlijk uiterlijk op de wenkbrauwen verkregen. De verwijderde haarzakjes worden verzameld in een speciale oplossing om de levensduur van de haarzakjes te waarborgen.

3

3. Kanalen openen

Op het gebied van de wenkbrauwen waar de implantatie plaats gaat vinden wordt lokale anesthesie toegepast. De haarzakjes, die in de speciale oplossing worden bewaard, worden zorgvuldig in de Choi-pennen geplaatst. Zonder dat een kanaal nodig is, voert de specialist een wenkbrauwtransplantatie rechtstreeks uit met de Choi-pen in overeenstemming met de richting van het haar. Er worden ongeveer 350 tot 700 haarzakjes geïmplanteerd voor beide wenkbrauwen en de operatie is binnen een korte periode van 1,5-2 uur voltooid. Daarbij kan de patiënt in de operatiekamer naar de televisie kijken of luisteren naar muziek, zodat hij zich niet verveelt. Nadat de transplantatie is voltooid, zorgt de gespecialiseerde arts voor de laatste controles en wordt het gebied waar de haarzakjes worden geplaatst bedekt met een kleine verband. Dit verband wordt de volgende dag verwijderd.

Wanneer groeien de wenkbrauwen die geïmplementeerd zijn?

De hersteltijd bij wenkbrauwtransplantatie is erg snel. Het wenkbrauwgebied kan 48 uur na de operatie worden gewassen. Het kan tot 5 dagen duren voordat korstvorming en stolsels volledig zijn verdwenen. Na 5 tot 15 dagen stopt de groei van de haartjes tijdelijk en zullen deze uitvallen. De haarzakjes gaan in de rustfase. We noemen deze fase een schok loss. Geen zorgen. Haartjes die tijdelijk uitvallen, groeien weer binnen 3 tot 6 maanden aan en zien er dan natuurlijk uit.

Is het zichtbaar dat ik een wenkbrauw transplantatie heb laten uitvoeren?

Wanneer de korstjes zijn uitgevallen en de roodheid is verdwenen, zal niemand nog kunnen zien dat je een wenkbrauwtransplantatie heb laten uitvoeren.

Zijn er bijwerkingen/ complicaties van wenkbrauw transplantatie?

Complicaties na wenkbrauwtransplantatie zijn er ​​bijna niet. De meest voorkomende complicatie is een kortdurende zwelling in het gebied van plaatselijke verdoving. Zo’n zwelling kan worden voorkomen worden door een ijscompressie na de behandeling. 

Het enige nadeel van wenkbrauwtransplantatie is dat de wenkbrauwen met een wenkbrauwschaar bijgeknipt moet worden. Omdat het vanaf de hoofdhaar uit donorgebied(achterkant van hoofd) geïmplanteerd wordt, groeien de haarzakjes sneller dan gebruikelijk is bij wenkbrauwhaar. Het is zeer essentieel om een ​​ervaren kliniek en specialist te kiezen om ervoor te zorgen dat u een goed resultaat krijgt bij wenkbrauwtransplantatie. U zult wat dat betreft bij Elite Hair Istanbul aan het goede adres zijn.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.